Få større respekt på arbejdspladsen – Se hvordan

En ny undersøgelse viser, at du kan opnå 15 % større respekt på din arbejdsplads, hvis du møder nybarberet op hver dag.

Hvis du hører til den store andel af lønmodtagere, som drømmer om øget respekt og anerkendelse på arbejdspladsen, så kan du selv gøre noget aktivt for at opfylde den drøm.

Derfor skal du altid stå nybarberet

Du kan opnå mange fordele ved altid at stå nybarberet, så der er ingen grund til ikke at sætte tid af til barbering hver dag eller som minimum nogle gange om ugen. Det er ingen hemmelighed, at den nybarberede person vil opnå større respekt end personen, som ikke bruger tid og energi på at barbere sig i det daglige.

Men hvorfor er det så vigtigt? Den primære grund til, at du skal møde nybarberet op på dit job er, at det vil have en positiv indvirkning på dine kollegaers indtryk af dig. Du vil typisk blive betragtet som en velsoigneret person, som oser af overskud og selvtillid, og det er ikke en dårlig ting, vel?

Du bliver ikke nødvendigvis forfremmet, blot fordi du barberer dig jævnligt, men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Hvis du opnår større respekt blandt dine kollegaer, så er det meget sandsynligt, at du vil føle dig endnu bedre tilpas på din arbejdsplads.

Gør det også for din egen skyld 

Det er vigtigt, at du ikke kun barberer dig for andres skyld, da du helst også skal gøre det for din egen skyld. De fleste mænd og kvinder vil kunne nikke genkendende til, at man kan øge både selvtillid og livsglæde ved at gøre noget godt for sig selv og sit udseende.

Det handler for dig om at vise dig frem fra din bedste side, hvor dit ydre naturligvis også har noget at sige. I den anledning kan du sætte dit hår, tage noget pænt tøj på og finde dine yndlingssmykker frem fra skuffen.

Selvom der er mange andre ting, som spiller ind, så er det en realitet, at din kropsbehåring også spiller en stor rolle i forhold til dit udseende som helhed. Hvis hyppig barbering kan komme til at betyde, at du bliver gladere for dit udseende, så er tiden du bruger på at barbere dig givet godt ud.

Det er smag og behag, om man er til kropsbehåring eller ej, hvorfor det også er dig, som er herre over, hvor tit du vil barbere dig. Hvis du som mand føler, at din kropsbehåring er med til at fremhæve din maskuline side, så behøver du selvfølgelig ikke at barbere dig helt tæt hver gang.

15 % større respekt – Vil du gå glip af det?

Du kan som bekendt opnå omkring 15 % større respekt blandt dine kollegaer, hvis du sørger for at barbere dig hyppigt. Der er mulighed for at opnå større respekt blandt både mandlige og kvindelige kollegaer, da et velsoigneret ydre vil falde i god jord hos begge køn.

Det er naturligvis mænd, som nemmest kan tage affære på dette, da ansigtsbehåring er mest udbredt blandt mænd. Det er dog værd at bemærke, at der er forskel på, hvor ofte man skal barbere sit skæg som mand. Hvis dit skæg gror meget hurtigt, så kan det måske give mening for dig at barbere dig hver dag.

At du skal møde nybarberet op på din arbejdsplads betyder ikke, at du nødvendigvis skal være helt glat i ansigtet. Du kan nemlig sagtens bruge din barberskraber i ansigtet uden at skille dig af med dit skæg.

Din vigtigste opgave er at finde den skægstil, som passer til din ansigtsform, så du kan fremhæve dit ansigt på den bedste måde. Du skal bl.a. tage højde for din ansigtsform og din hårfrisure, når du skal finde ud af, hvilken skægstil der passer bedst til dig. Du kan evt. rådføre dig med en professionel frisør, som kan give dig nogle gode råd med på vejen. Der er rig mulighed for at eksperimentere med forskellige skægstile, så hold dig ikke tilbage.

Gør barbering til en vane

Hvis du ofte glemmer at barbere dig, før du tager på job, så skal du forsøge at gøre barbering til en vane, som du udfører på et bestemt tidspunkt af dagen. Det kan være om morgenen, aftenen eller et helt tredje tidspunkt, som passer ind i din dagligdag.

Det er i realiteten ligegyldigt, hvornår på dagen du barberer dig, så længe du husker at få det gjort. Du skal derfor forsøge at få det til at passe ind i din dagligdag, så barbering bliver gjort til en naturlig del af din hverdag.

Du kan evt. se et afsnit af din foretrukne tv-serie eller lytte til musik, mens du barberer dig, hvis du vil gøre det til en hyggelig aktivitet.