Derfor bør du foretage hyppig intimbarbering

Langt de fleste mænd og kvinder intimbarberer sig fra tid til anden, men der er forskel på, hvor ofte vi danskere beskæftiger os med intimbarbering.

Det er din krop, det handler om, hvorfor det også er dig, som skal bestemme, om du vil barbere dig forneden eller ej. Der er fordele og ulemper ved intimbarbering, men har du tænkt på, at hyppig intimbarbering kan føre til mere sex i forholdet? Det skal vi forsøge at gøre dig klogere på i dette blogindlæg.

Både mænd og kvinder foretrækker en glatbarberet partner

Det er et faktum, at over halvdelen af alle mænd og kvinder foretrækker en glatbarberet partner. Der er dog også mange, som har det fint med, at partneren er trimmet eller på anden vis velfriseret forneden.

  • 79 % af danske mænd og kvinder foretrækker, at partneren enten er totalt glatbarberet eller trimmet forneden

Det vigtigste for dig er naturligvis at kende til din partners holdning til kønsbehåring, da det trods alt er ham eller hende, du skal tilfredsstille. Selvom det i visse forhold kan virke grænseoverskridende at skulle tale om kønsbehåring, så bør man tage snakken.

Du ønsker med al sandsynlighed også, at din partner intimbarberer sig, hvilket du med fordel kan give udtryk for, så din partner kan reagere på det. Det er altid en god idé at spille med åbne kort, når man befinder sig i et fast parforhold – også når emnet er kønsbehåring.

Ligesom din partner skal lytte til dig og dine behov, så skal du selvfølgelig også lytte til din partners behov. Såfremt din partner foretrækker, at du er glatbarberet, så bør du gøre noget ved det, hvis det er vigtigt for dig, at din partner fortsat vil finde dig attraktiv og sexet.

Sammenhæng mellem intimbarbering og sexlyst

En dygtige gruppe forskere har opdaget en sammenhæng mellem intimbarbering og sexlyst. Forskerne har konstateret, at jo hyppigere en kvinde barberer sig, jo større er mandens lyst til sex – og omvendt. Det er blot med til at understrege, at det godt kan betale sig at bruge tid på at intimbarbere sig flere gange om ugen.

Der er ingen garanti for, at din partner vil få mere lyst til dig, fordi du hyppigt intimbarberer dig, men hvad har du at miste ved at give det en chance? Du kan hurtigt komme til at sende forkerte signaler til din partner, hvis du aldrig barberer dig forneden. Det vil nemlig få dig til at fremstå som en person, som ikke tager sin krop og sit udseende tilstrækkeligt seriøst.

Intimbarbering kan nemt gøres til en rutine i din dagligdag, hvis du vel at bemærke har et oprigtigt ønske om at fremstå mere attraktiv. Du kan i dette sekund aftale med dig selv, at du skal intimbarbere dig hver anden dag fremadrettet. Du kan intimbarberer dig i forbindelse med, at du går i bad, så du kan træde ren og nybarberet ud af badet.

Hyppig intimbarbering er ikke kun udbredt, fordi det kan øge sexlysten i et parforhold, men også af mange andre grunde. Kraftig kropsbehåring vil ofte føre til kløe og irritation, hvilket du effektivt kan undgå, hvis du intimbarberer dig jævnligt. Den hyppige intimbarbering kan sågar give dig øget selvtillid, fordi du vil finde dig selv mere attraktiv.

Få opfyldt dit ønske om mere sex i forholdet

Sex er vigtigere for forholdet, end man umiddelbart tror, da det bidrager til en stor del af intimiteten i et fast parforhold. Det er muligt at have et velfungerende parforhold, selvom man sjældent har sex, men så er det afgørende, at man er velfungerende på andre områder. Det er helt normalt, at den ene part har mere lyst til sex end den anden, da sexlysten bliver påvirket af mange forskellige faktorer. Du skal således ikke gå i panik, hvis du har mere lyst til sex end din partner – eller omvendt.

Ønsker du dig mere sex i forholdet, så skal du tage affære på det, før den manglende sex udvikler sig til frustrationer. Der er mange grunde til manglende sex i forholdet, som blandt mange andre grunde kan skyldes manglende fokus på intimbarbering. Intimbarbering er altså et godt sted at starte, hvis du har et ønske om, at du og din partner skal dyrke mere sex fremover. Det eneste du skal bruge er en barberskraber, barberblade og diverse barberingsprodukter.

Manglende sex i forholdet kan også skyldes overgangsalderen, forskellige seksuelle præferencer, stress og erektionsproblemer, som ligeledes er udfordringer, som man kan tage affære på. Det værste man kan gøre er at ignorere problemer i et forhold, hvorfor du bør gøre noget, hvis manglende sex er et problem for dig og din partner.